ПЛАН ЗАХОДІВ ІЗ ЕНЕРГОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ та стабільної роботи ел. Майданчика «НРЦ-ЮКРЕЙН» в ЕТС Prozorro.Продажі


Повідомляємо, що ТОВ «НРЦ-ЮКРЕЙН» надає клієнтам електронного Майданчика «НРЦ-ЮКРЕЙН» можливість створення, розміщення, оприлюднення та обміну інформацією і документами в електронному вигляді, необхідними для проведення аукціону в електронній формі, забезпечуючи безперебійне функціонування ЕТС програмних пакетів ЦБД, достатніх для виконання електронним Майданчиком дій, необхідних для:

● організації електронних аукціонів;

● проведення електронних аукціонів;

● участі в електронних аукціонах Учасників;

● участі в обговоренні, запитах Користувачів;

● перегляду інформації та документів про електронні аукціони Користувачами.


З метою забезпечення безперебійного доступу до електронних аукціонів, НРЦ-ЮКРЕЙН надає можливість учасникам приймати участь в електронних аукціонах, використовуючи офісні приміщення ТОВ «НРЦ-ЮКРЕЙН», в тому числі з використанням мережевого обладнання та/або доступу до мережі Інтернет, з урахуванням вимог цього Договору та за умови, що такі дії не можуть призвести до недопущення, усунення чи обмеження конкуренції.


Розміщення клієнтів та прийом заявок на участь в аукціонах проводиться у робочі дні (з понеділка по п’ятницю) з 10-00 до 18-00 год. за адресами:

  • 1) м. Київ, вул. Болсуновська, 23 (зал № 1), тел. +380 (98) 153-70-84.
  • 2) м. Київ, вул. Болсуновська, 13-15 (зал № 2), тел. +380 (93) 395-84-28.


Для забезпечення безперебійної роботи сервісу, майданчик НРЦ-ЮКРЕЙН обладнаний альтернативними джерелами електроенергії:

- додатковим живленням електроенергії;

- додатковими генераторами у кожному офісі, де знаходяться зали для розміщення клієнтів та прийому заявок на участь в Аукціонах;

- додатковими джерелами електроживлення, які знаходяться в приміщеннях офісів.


Крім того, забезпечено окремий конфіденційний простір для взяття участі в аукціонах клієнтами в офісах майданчика НРЦ-ЮКРЕЙН, з наявністю декількох пристроїв для опрацювання заявок — ноутбуки, комп'ютери, планшети та смартфони, з яких можна брати участь у торгах та робити ставки.

Зазначимо, що новий модуль аукціонів працює в тому числі й на мобільних пристроях, навіть за низької швидкості інтернету. Протягом кожного з трьох раундів учасник матиме три хвилини, аби зробити ставку. Така тривалість дозволяє зокрема перейти на мобільний інтернет за умови відключення мережі.


Додатково надаємо фотографії наявних альтернативних безперебійних джерел живлення.

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини