Пул активів «Златобанку» – частка корпоративних прав у статутному капіталі ТОВ «Торгово-Логістичний Комплекс «Арктика» та кредити із літаками та нерухомістю у заставі, - на аукціоні 02 лютого 2024 року


02 лютого 2024 року у системі Прозорро.Продажі відбудеться аукціон з продажу пулу активів АТ «ЗЛАТОБАНК», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту увійшли права вимоги та майнові права за кредитними договорами, що укладені з суб’єктами господарювання і фізичними особами, які частково знаходяться в заставі Національного банку України, дебіторської заборгованості та частки корпоративних прав у статутному капіталі ТОВ «Торгово-Логістичний Комплекс «Арктика» в розмірі 21.05%.


Забезпеченням за кредитами виступають:

– об’єкти житлової та комерційної нерухомості, зокрема нежитлові будівлі площею понад 15,5 тис. м2 в Дніпропетровській обл.

– земельні ділянки загальною площею 6 га в Київській обл.

– повітряні судна: два літаки Боїнг 737-500, 1993 р.в., з двома двигунами типу CFM56-3С-1.

– майнові права на частку в статутному капіталі юридичних осіб.


Умови участі у торгах – за посиланням.


Детальніша інформація про активи – у публічному паспорті.

Початкова ціна лоту = 1,59 млрд. грн.

Активи виставляються на продаж за голландським аукціоном (знижка може досягти 80%)

Участь в аукціоні можуть взяти як юридичні так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами, громадян російської федерації, юридичних осіб, створених та зареєстрованих відповідно до законодавства російської федерації, або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини